Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Aksaray'a Hizmet İçin Ben De Varım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Aksaray'a Hizmet İçin Ben De Varım
Önder Yıldız Ak Partiden Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı için başvurular alınmaya başlandı. Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız da, AK Parti milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı. 22 yıldır Aksaray AK Parti İl teşkilatında çeşitli görevler alan Veteriner Hekim Önder Yıldız, 3. defa AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için resmi müracaatını il binasına giderek gerçekleştirdi.

175 Köyü Hane Hane Bilirim

Adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Yıldız, "22 yıldır gönül verdiğim partimin her kademesinde ne görev verilirse en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Aksaray halkı beni, ben Aksaray halkını çok yakından tanıyorum. Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan ilimizde veteriner hekim olarak 175 köyü hane hane bilirim. Çok severek icra ettiğim veterinerlik hekim görevimle birlikte Aksaray'ın kadirşinas halkının sorunlarını bilmekte ve çözümlerini her platformda dile getirmekteyim" dedi.

Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Aksaray'a Hizmet İçin Ben De Varım

Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyleyen Yıldız, "Aksaray Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye hiçbir zaman teveccühlerini eksiltmedi. Ben de iki dönem yine gönül verdiğim davamdan milletvekili aday adayı oldum. Önümüzde yeni bir yüzyıl var. Ülkemizin geleceği ve Aksaray'ın geleceği için başta ailem, çocuklarım ve eşimle bir istişare yaptıktan sonra kıymetli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım ve dostlarımla da milletvekilliği aday adaylarını değerlendirdikten sonra aday olmaya karar verdim. Bugün de 22 yıldır her kademesinde büyük bir onur ve gururla çalıştığım partime resmi müracaatımı yaptım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 vizyonu ve yeni yüzyılda Türkiye'nin parlayan yıldızı Aksaray'a hizmet etmek için ben de varım. Bu süreçte bana destek olan beni teşvik eden tüm eş dost ve aile fertlerime dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim Allah yar ve yardımcımız olsun" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilere Polislik Mesleği TanıtıldıÖnceki Haber

Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Tren De İstiyoruz Uzaya Yol Da İstiyoruz 21 Yıldır Neredesiniz?Sonraki Haber

Tren De İstiyoruz Uzaya Yol Da İstiyoruz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar