Vali Aydoğdu: “Köylerde Ana Problemler Bitti”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Aydoğdu: “Köylerde Ana Problemler Bitti”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Eskil’e incelemelerde bulunmak ve çeşitli açılış törenlerine katılmak üzere ziyarette bulundu.  Çulfa Yaylası’nda köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Aydoğdu, daha sonra Eskil Tuz Gölü OSB Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantılarda konuşan Vali Aydoğdu Aksaray’da köylerin sorun ve eksikliklerinin giderilmesinde el birliği ile hareket ettiklerini belirterek “Sorunlarımızı el birliği ile çözüyoruz. Köylerimizde ana problemler bitti. Sorunları yerinde görmek yerinde çözmek için birim amirlerimiz ile birlikte köylerimizi ziyaret ediyoruz. İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri eliyle sorunları çözme ihtiyaçları giderme noktasında tüm birimlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Hayatın kendisi de bir sınav olduğuna göre dertlerin meşakkatlerin olmadığı bir dünya cennette olur. Biz maddi sıkıntıları el birliği ile hep beraber çözeceğiz Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

“OSB İle Eskil Göç Alacak”

Eskil İlçesi ile birlikte Sultanhanı ve Ortaköy İlçesine Organize Sanayi kurulduğunu  hatırlatan Aydoğdu “Avrupa’nın en büyük 2. Sera OSB’sini 2.000.000 metre kare alanda Aksaray’da açıyoruz. Bunlara ilave Güneş Enerjisi OSB, Lojistik OSB Aksaray’a kazandırılacak. Hep birlikte göreceğiz 5 yıl sonra Aksaray istihdama dayalı çevre illerden göç alacak” İfadelerini kullandı.

Vali Aydoğdu ayrıca ziyaretleri kapsamında Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile kısa süre sonra açılacak Millet Kıraathanesini ziyaret ettikten sonra Hayırsever tarafından yaptırılan Ümmü Eymen Kız Kuran Kursu, Eskil Şefkat Evi, Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi ve Astronomi Kütüphanesi açılışlarına ve tarımsal ilaçlama hizmetlerinde kullanılacak Eskil Ziraat Odası’na kazandırılan insansız hava aracının devir teslim törenine katıldı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 “Köyümde 3 Gün” Etkinliği BaşladıÖnceki Haber

 “Köyümde 3 Gün” Etkinliği Başladı

Aksaray, Üniversite Ve Sanayi İçin Yeni Dönem BaşlıyorSonraki Haber

Aksaray, Üniversite Ve Sanayi İçin Yeni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar