CHP İl Başkanı Ertürk Partililerine Seslendi; “CHP Aksaray’da Her Zamankinden Daha Güçlü”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP İl Başkanı Ertürk Partililerine Seslendi; “CHP Aksaray’da Her Zamankinden Daha Güçlü”
CHP Bayramlaşmaya İlçelerden Başladı

İl Başkanı Ertürk Partilileri Kapıda Karşıladı

CHP Aksaray İl Örgütü Ramazan Bayramı'nın ikinci günü geleneksel bayramlaşma programını Ortaköy İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve Parti yönetimi bir araya gelerek bayramın ikinci günü sabahın erken saatlerinde CHP Ortaköy İlçe binasında partililer ve Ortaköylülerle bayramlaştı. Sık sık ilçe örgütleri ve partililerle bir araya gelen İl Başkanı Ertürk ve İl yöneticilerinin Ortaköy ilçesindeki bayramlaşma programına vatandaşlar ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

İlçe binasında yapılan bayramlaşma programının ardından Aksaray Merkez’de bulunan İl Binasında Aksaray İl örgütü ve Aksaraylılarla bir araya gelerek sohbet eden ve bayramlaşan İl Başkanı Ertürk partilileri ve vatandaşları kapıda karşıladı. Partiye gelen herkesle tek tek bayramlaşan Ertürk daha sonra kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

“İnsanların Geçim Kaygısı yaşamayacağı Bayramlar Yakındır”

“Aksaraylı hemşerilerimizin ve tüm partililerimizin bayramını kutluyorum” diyen Ertürk “Bugün bir bayramlaşma töreni için bir aradayız. Aslında bir araya gelmenin bile ne kadar önemli olduğunu bu pandemi dönemi yaşattı, hatırlattı. Belki basit görünen bir şeyi yapamayınca ne kadar kıymetli olduğunu daha net anladık. Bugün partimizin bayramlaşma törenine katılan ve Aksaray'ın dört bir yanından gelen tüm örgütümüze ve halkımıza teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki yeni bayramlarda insanların yüzünün güldüğü, insanların geçim kaygısına düşmediği ve torunlarına rahatça bayram harçlıkları verebildiği, annelerin babaların çocuklarını rahatlıkla alışverişe götürebildiği bayramlar yaşarız” dedi.

“Her Platformda Anlatmayı Sürdüreceğiz”

Aksaray Örgütü’nün çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Ertürk “Hepimizi önümüzde daha yorucu ve hareketli günler beklemekte. Daha çok çalışarak dinlenmemek üzere çıktığımız bu yolda, milletimizi, hemşerilerimizi gelecek güzel ve aydınlık günlere kavuşturmak için hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Vatandaşımızın dertlerini dinlemeye, onların sorunlarını yüksek sesle her platformda anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“CHP Aksaray’ın Her Yerinde”

CHP Aksaray Örgütü’nün Sokak Sokak, mahalle mahalle çalışmalarını sürdürdüğüne de değinen Ertürk “Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray'da ilçe belde köy ve mahalle yapılanmaları ile her zamankinden daha güçlü. İktidara inanmış sizin gibi kıymetli yol arkadaşlarımızla bu milletin kurtuluşuna adım adım ilerlemesinde başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Hepinize gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm Aksaraylı hemşerilerimizin ve sizlerin bayramını kutluyorum” açıklamasında bulundu. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İktidara AĞIR YüklendiÖnceki Haber

İktidara AĞIR Yüklendi

Merkez Bankası’ndan Enflasyon AçıklamasıSonraki Haber

Merkez Bankası’ndan Enflasyon Açıklaması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar