İktidara AĞIR Yüklendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İktidara AĞIR Yüklendi
Bayramın ikinci günü partisinin bayramlaşma programında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır yaşanan ekonomik sıkıntılarla vatandaşın çok zor şartlar altında Bayram geçirdiğini belirterek “Vatandaşımız ‘Bayram gelmiş neyime anam anam garibem’ türküsünü bu bayram da söyledi” dedi.

“Esnafın Da Vatandaşın Da Yüzü Gülmedi”

Partisinin bayramlaşma programında katılımcıların bayramlarını kutlayan Ağır “Hepimiz biliyoruz ki bu bayramı çok zor şartlar altında karşılıyoruz. 20 yıldır ülkemizi yöneten mevcut iktidarın iflas eden ekonomik programlarının ve kötü yönetilen ekonominin faturasını bu bayramda da emekli, asgari ücretli, memur ve dar gelirli vatandaşımız ödemekte. Bu beceriksiz yönetim yüzünden vatandaşımız, eski bayramları mumla arar olmuş. Bu bayramda ne vatandaşımız ne de esnafımızın yüzü gülmemiştir” diye konuştu.

“Babalar Çocuklarına Bayramlık Alamadı”

Babaların bayramda çocuklarına bayramlık alamadığını ifade eden Ağır “Bir baba düşünün, çocuğuna bu bayramda bir bayramlık alamamış, kıt kanaat aldığı üç kuruş maaşla evinin temel gıda ihtiyacını zar zor kredi kartıyla alabildi ise ancak almıştır. Bugün vatandaşımız ‘Bayram gelmiş neyime anam anam garibim’ türküsünü söyler hale gelmiş. Ana-babalar çaresiz, çocuklarımızın kalbi buruk bir bayramda saraylarda oturanlar ve çevresi bayramın tadını çıkarıyor her şeye rağmen” şeklinde konuştu.

“İlk Seçimde Başaramaz Diyenleri Mahcup Edeceğiz”

“Böylesi buruk bir bayramı bir daha Ülkemize, Aksaray’a yaşatmamak için burada bulunan, siz iyi ve cesur yürekli dava arkadaşlarımla birlikte her zamankinden daha çok çalışarak, bu aciz iktidardan halkımızı kurtaracağımıza inancım sonsuz” diyen Ağır şöyle devam etti: “ Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de söylediği gibi “Milletimiz bizi çağırıyor, haramiler gidiyor”. İYİ’lerle Türkiye’de Aksaray’da her türlü güzellik mümkün. Bu duygu ve düşüncelerle bilmenizi isterim ki Hepiniz birer iyilik meşalesisiniz. Aksaray'a verilen sözleri tutmayanlara, hemşerilerimizin tüm iyi niyetlerini ve hayallerini çalanlara artık dur diyeceğiz! Hep birlikte omuz omuza yaklaşan İYİ ve güzel günler için daha çok çalışıp, Başaracağız, başaracağız! Ülkemiz seçim sürecine girmiştir. Yapılacak olan erken ya da zamanındaki genel seçimlere teşkilatımız olarak hazırız. Ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için bu seçimler çok önemli. Hepimiz bu süreci en iyi şekilde değerlendirip, sokak sokak, kapı kapı hemşerilerimizi ziyaret edip, onları İYİ’lik hareketine davet edeceğiz. Başarmanın yarısı inanmaktır! Ben inanıyorum ki Aksaray İYİ Parti’nin tüm cesur insanları 2018-2019 seçimlerindeki başarısının üstüne kat be kat koyup, İYİ Parti’yi Aksaray’da 1. Sıraya taşıyıp bize ‘başaramazlar’ diyenleri yine mahcup edecektir.”

Kurucu İl Başkanları Da Katıldı

İYİ Parti’deki bayramlaşma programına tüm teşkilat, ilçe, belde başkanları tam kadro katılırken; Milletvekili Ayhan Erel ve İYİ Parti'nin Kurucu İl Başkanları Çiftçi ve Özhan Türemiş de bayramlaşma programına yer aldı. Yoğun ilgi gösterilen bayramlaşma programında Ağır’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Feci Kazada Sürücü Hayatını KaybettiÖnceki Haber

Feci Kazada Sürücü Hayatını Kaybetti

CHP İl Başkanı Ertürk Partililerine Seslendi; “CHP Aksaray’da Her Zamankinden Daha Güçlü”Sonraki Haber

CHP İl Başkanı Ertürk Partililerine Sesl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar