
Havaların sıcak olması nedeniyle piknik alanlarına akın eden vatandaşlar temizlik konusuna fazla riayet etmemeleri ortaya hoş olmayan görüntüleri çıkarttı.
Özelikle hafta sonlarında vatandaşların akınına uğrayan Kılıç Aslan parkın başta olmak üzeri mesire alanlarında piknik yapan bazı vatandaşlar, kullandıkları masa ve mekanları kirli bırakması, artıkları ve çöpleri çöp bidonlarına atmadan gitmesi, aynı masayı kullanacak kişilerin tepkisini çekti.
Piknik alanlarının temiz tutulması konusunda daha duyarlı olmaya çağıran çevre dostları, “Vatandaşlarımızdan isteğimiz piknik alanlarımızı temiz kullansınlar. Piknik yaptıktan sonra artıkları ve çöpleri toplayarak çöp bidonlarına atsınlar. Piknik yapmak isteyenler, piknik alanını nasıl bulmak istiyorlarsa öyle bıraksınlar” dediler. Haber: Ziya Koçak
Yorum Yazın