Spor Camiasından Tsyd İl Temsilcisi Harun Atalay’a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Spor Camiasından Tsyd İl Temsilcisi Harun Atalay’a Ziyaret
 Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aksaray Başkanı Cavit Kılıç İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Atıcı, Kılıçarslan Spor Kulübü  Başkanı ve ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Avni Arı; Aksaray Türkiye Spor Yazarları Derneği Aksaray temsilcisi Harun Atalay'ı ziyaret ederek amatör spor kulüpleri, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve Aksaray Belediyespor hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandeminin olumsuz etkilerinin özellikle spor üzerinde yoğunlaşarak devam ettiğine dikkat çeken  ASKF Başkanı Kılıç amatör kulüplerin ve BAL’ın hala netleşmeyen durumu karşısında birçok sporcu ve bu sektörden evine ekmek götüren emekçilerin zor durumunun devam ettiğini belirterek; “Bu sürecin Mart ayına kadar devam edeceğini tahmin ediyoruz. Özellikle aşı ve Nisan ayından sonra ülkenin normalleşme sürecinin hızlanması birçok alanda olduğu gibi spor alanına da etki edecektir. Ama ortada hala bir belirsizlik var. Bu süreç BAL ve süper amatör liglerindeki sporcularımızın ve teknik kadronun hayatını olumsuz etkilemeye devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bu sorunlar çözülür. Bu süreç uzadıkça insanların durumu her geçen gün daha kötüye gidiyor” diye konuştu.

Şampiyonluğa İnanıyoruz

Aksaray Belediyespor’un güzel bir sezon geçirdiğine de dikkat çeken Aksaray'ın sporuna can veren spor adamları “Her Lig'de olduğu gibi bu ligde de ufak tefek kazalar olacak. Basit gibi görünen puan kayıpları hepimizi üzdü ama sezon sonunda Aksaray Belediyespor’un şampiyon olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hatırın, Paranın Açamayacağı Kapılar Var…”

Aksaray'ın spor camiasının önemli isimlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Şube Temsilcisi Atalay “Cavit Kılıç Başkanım, İl Hakem Kurulu Başkanımız Yusuf Atıcı ve Avnı Arı’nın Aksaray spor kamuoyuna çok büyük katkıları var. Spor kamuoyu da bunu bilmekte. Bazen birçok hatırın ve paranın açamayacağı kapıların arkalarında bu isimler var. Değerlerimize hep birlikte sahip çıkacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ASKF Başkanı Cavit Kılıç ziyaretin anısına başarılı çalışmalarından dolayı TSYD İl Temsilcisi Harun Atalay’a bir de plaket verdi. Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlk Yarıyı Lider Kapatmak İstiyorÖnceki Haber

İlk Yarıyı Lider Kapatmak İstiyor

Ak Parti Aksaray’da Kongre Süreci Yeniden BaşlıyorSonraki Haber

Ak Parti Aksaray’da Kongre Süreci Yenide...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar